Energetikai tanúsítvány készítés
Ajkán és Pápán

Energetikai tanúsítvány rendelhető Ajkán és Pápán, valamint az 50 km-es körzetükben található ingatlanokra. A tanúsítvány megszerzése az eladó feladata legkésőbb az adásvételi szerződés megkötéséig.

PÁPAI ÁRLISTA
AJKAI ÁRLISTA
Felmérjük, megvizsgáljuk energetikailag az ingatlant

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány egy minősítő okirat, ami az épület energetikai teljesítőképességét értékeli. Célja, hogy pontos képet kapjunk az adott ingatlan energiaigényéről, várható fogyasztásáról. A tanúsítás eredménye egy minősítési osztályzat (a háztartási gépeknél már ismert elven), amely az adott épület (lakás) energiafogyasztási besorolását jelzi. A dokumentum 10 évig érvényes a kiállítástól számítva.

Kötelező a tanúsítvány

  • Új épület építése (használatbavétele);
  • meglévő épület, lakás
  • ellenérték fejében történő tulajdonjog-átruházása,
  • bérbeadása esetén.

Nem kötelező

Így zajlik a tanúsítás

1. MEGRENDELÉS

Telefonon vagy online űrlapunkkal.

2. FELMÉRÉS

Egyeztetett időpontban, 30 perc.

3. ELKÉSZÍTÉS

2-3 nap, megbeszélt határidőre.

Garantáljuk, hogy

Tanúsítási területünk

Pápán, Ajkán és a közeli településeken dolgozunk. A két városban fix árlistánk van, ha ingatlanja máshol található, egyedi árajánlat alapján tudjuk vállalni a tanúsítást, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérő űrlapunkkal.

Pápa

Szolgáltatási területünk központja Pápa. A feltüntetett áraktól nem térünk el, megrendelését pár perc alatt elküldheti online űrlapunkkal. Az elkészült tanúsítvány igény szerint átvehető Pápán.

Társasházi lakás Pápán
0-50 m²:   16 000 Ft
Családi ház Pápán
0-90 m²:   22 000 Ft

Ajka

Működési területünk kiterjed Ajkára is. Ajkai árlistánk is minden költséget tartalmaz, így a kiszállás és felmérés díját is.

Társasházi lakás Ajkán
0-50 m²:   19 000 Ft
Családi ház Ajkán
0-90 m²:   23 000 Ft